Kadetky – 1. kolo Storms Praha

Kadetky ke svému prvnímu turnaji vyjeli o víkendu 27.-28.2024 do areálu STORMS v Praze Řepích.

Hned první zápas proti týmu Boars Plzeň přinesl hodně napínavou podívanou. Hned v první směně jsme se ujali vedení 2:0, ale soupeř se rychle dotáhl a celý zbytek zápasu se oba týmy přetahovali o těsné vedení. V poslední směně za stavu 2 auty prohráváme 4:5, ale pořádnou kulišárnu předvedla Kája, když se jí povedla krádež domácí mety a poslal tak zápas do tie-breaku. V tom jsme se ujali vedení 7:5 a vypadalo to nadějně, ale vedení jsme nakonec v dohrávce soupeře neudrželi a prohráli těsně 7:8.

Ve druhém zápase proti domácím Storms se nám vůbec nedařilo na pálce a opět Prohráváme těsně o bod 2:3. I když obrana fungovala dobře, 2 body v útoku v této kategorii na vítězství obvykle nestačí.

Dvě sobotní prohry bohužel rozhodly, že jsme bez šance na postup do finále a tak první nedělní zápas proti Miners Kladno, který už výsledkově nic neřešil, dostali více prostoru mladší hráčky, což se přeci jen projevilo ve výsledku a prohráváme 4:13.

Poslední zápas o 3.místo opět proti Boars Plzeň. Nastupujeme s touhou po odvetě za sobotní těsnou prohru. Zápas je znovu vyrovnaný, bohužel pár chybek v obraně znamená, že opět těsně prohráváme, paradoxně stejným výsledkem jako v sobotu tedy 7:8.

V turnaji tedy končíme bez výhry na posledním čtvrtém místě. Těsné výsledky všech zápasů ale ukazují, že naše divize je hodně vyrovnaná a příště to klidně může být naopak. tak držte palce, další kolo odehrají kadetky na hřišti Radotín Praha 11.-12-5.2024.