Coachballová liga – 3.kolo Storms 10.6.2023

3. kolo coachballové ligy jsme odehráli v sobotu 10.6.2023 v Praze na hřišti Storms Řepy. V prvním utkání jsme nastoupili proti Tempo Foxies. S tímto soupeřem jsme se setkali v této sezóně již potřetí.

Pokaždé to byl vyrovnaný zápas, ale pokaždé skončil naší těsnou prohrou. Také tentokrát to bylo vyrovnané. Na dohrávku zápasu jsme šli s dvoubodovou ztrátou, podařilo se nám vyrovnat, a když už to vypadalo, že se schyluje k druhému tie-breaku s tímto soupeřem v letošní sezóně, tak soupeř při dvou autech místo jasného třetího přehodil první metu a my tak získáváme rozhodující bod a vítězíme v napínavém zápase 12:11.

Ve druhém utkání nás čekali Piranhas Beroun. Proti tomuto týmu se nám letos zatím moc nedaří, musíme uznat, že mají větší kvalitu a zatím nás vždy celkem jasně přehráli. Stejně tomu bylo i tentokrát, a nakonec po statečném, ale marném boji prohráváme 5:17.

To byla ale první a zároveň poslední naše prohra na tomto turnaji a ve zbývajících dvou utkání celkem jasně porážíme nejprve domácí Storms 16:3 a na závěr i Slávii Plzeň 13:6.

Určitě nejlepší výkon tohoto týmu v letošní sezóně nakonec celkem logicky přináší i nejlepší výsledky. Konečná bilance 3 výhry a 1 prohra znamená skvělé 2.místo na tomto turnaji. Nezbývá než doufat, že kluci a holky zlepšené výkony potvrdí na OPEN poháru ČR U11. Velký dvoudenní turnaj, kterého se zúčastní 8 týmů se odehraje o víkendu 24. a 25.6.2023 na dvou hřištích v Plzni a v Merklíně. Tak přijďte všichni fandit.

Start a Conversation